Kontakt - Tilknytningspsykologene
16808
page-template-default,page,page-id-16808,bridge-core-3.1.3,cookies-not-set,sensei-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Kontakt

Kontakt oss gjerne

Email: post@tilknytningspsykologene.no

Telefon Stig Torsteinson: +47 97 65 14 35

Telefon Ida Brandtzæg: +47 99 36 30 39

Telefon Anita Pay: +47 411 04 766

facebooksvart
Har du deltatt på COS Parenting kurs og trenger hjelp med medlemssidene til Circle of Security?

Vi er flere som hjelper deg med instruksjoner for tilgang til medlemssidene og eventuell kontakt med Circle of Security.

Har du deltatt på Fordypningskurs Barnehage SBI eller Fordypningskurs Skole SEI og trenger hjelp i forbindelse med hjemmesidene våre?

Vi hjelper deg med tilgang og besvarer alle spørsmål du har i forbindelse med våre egne hjemmesider.

Trenger du hjelp til påmelding eller har du spørsmål om kursene våre?

Vår assistent Anita hjelper til med påmelding hvis du ønsker det og hun kan svare på de fleste spørsmål angående kursene vi holder både i Norge og i utlandet.

Ved forespørsel om dvd’er

Hvis du har behov for ny dvd fordi den du har er ødelagt eller du ønsker nyere versjon av andre grunner, må dette skje via Circle of Security.

Ved spørsmål om tilgang til de lukkede sidene til Circle of Security der man blant annet kan laste ned materiale

Dersom du ønsker tilgang til de lukkede sidene til Circle of Security, logger du inn med brukernavnet og passordet du fikk tilsendt fra Circle of Security etter endt kurs. dersom du har mistet innloggingsopplysningene kan du be om å få tilsendt nytt passord ved å gå inn på denne siden HER. Husk da å skrive inn den mailadressen du benyttet ved påmelding til kurset som er den Circle of Security har registrert på ditt navn.

 

Dersom du har endret mailadresse kan du sende en mail til Circle of Security og be om at de endrer mailadressen din. Husk da å skrive til dem på engelsk. Mail: support@circleofsecurityinternational.com

Hvis du nylig har deltatt på kurs og ikke har mottatt kontrakten fra Circle of Security

Det tar normalt omtrent to uker etter endt kurs før du får tilsendt kontrakt. Det er Circle of Security som sender ut denne kontrakten og den sendes ut til den mailadressen du var påmeldt kurset med. Mailen med kontrakt sendes ut fra Adobe Acrobat Sign fra denne mailadressen: adobesign@adobesign.com, og mange mailservere tror derfor den er spam. Se etter mailen i både innboks og spammail.

Etter at kontrakten er signert vil du få tilsendt mail med innloggingsdetaljer, også dette fra Circle of Security.

Hvis du ikke finner mailen med kontrakt eller mailen med innloggingsdetaljer i verken innboks eller spammail kan du sende en mail til Kristine hos Circle of Security som sender dette ut. Hennes mailadresse er: kristine@circleofsecurityinternational.com. Husk å skrive på engelsk til henne!