COS Erfaringsseminar - kommende - Tilknytningspsykologene
446
page-template-default,page,page-id-446,bridge-core-3.1.3,sensei-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Tilknytningsbasert arbeid med ungdom

07. juni 2024

Erfaringsseminaret er godkjent av Norsk psykologforening som vedlikeholdskurs for spesialister med 7 timer.

Røde Kors Konferansesenter i Oslo eller digitalt

Pris: 2.600,- inkludert enkel lunsj ved fysisk deltagelse

Foreløpig program

09.00 – 09.10

Velkommen

09.15 – 10.00

Ungdomshjernen med nevrolog og forfatter Marte Roa Syvertsen

10.15 – 11.00

Se ungdommen innenfra – om arbeid med mentalisering og trygghet i skolen. Med psykologspesialistene Ida Brandtzæg og Stig Torsteinson

11.15 – 12.00

Trygghet gjennom hele oppveksten – Ungdomsskoleeleven i fokus. Ein rektor og psykologs jobb med ungdommer på systemnivå. Erfaringer med Se eleven innenfra (SEI). Med psykologspesialist Marie Midtsund og rektor ved Gossen barne – og ungdomsskole i Aukra kommune

12.00 – 12.30

Lunsj

12.30 – 12.50

Erfaringer med COS P og ungdomsforeldre, med klinisk sosionom Ida Tyse

12.55 – 13.25

Erfaringer med direkte arbeid med ungdom og bruk av COS P med ungdomsforeldre med psykologspesialist Heidi Høgelid Mayi

13.40 – 14.25

Livet er ikke en dans på roser – hvordan ruster vi ungdommene til å tåle det livet har å by på? Med psykologspesialist og Aftenpostenspaltist Line Marie Warholm

14.30 – 15.00

Oppsummering og avslutning

Foredragsholdere

Ida Brandtzæg og Stig Torsteinson

Ida Brandtzæg og Stig Torsteinson

Marte Roa Syvertsen

Marte Roa Syvertsen

Marte Roa Syvertsen er lege med doktorgrad i nevrologi, leder for forskningsgruppen Vestre Viken Klinisk Nevrovitenskap. Forfatter av de populærvitenskapelige bøkene Menneskehjernen og Ungdomshjernen.
Marie Midtsund

Marie Midtsund

Marie har bred erfaring fra møter med både barn og voksne i ulike deler av spesialisthelsetjenesten. De siste årene har hun jobbet både i kommunehelsetjenesten i Aukra Kommune med forebyggende arbeid for barn og unge, og i sin egen private virksomhet i Molde, med både undervisning, veiledning og klinisk praksis.
Ida Tyse

Ida Tyse

Ida Tyse er klinisk sosionom med videreutdanning i sped og småbarn. Hun har siden 2015 jobbet som veileder i barnevernet, men jobber nå i eget firma med veiledning og foredrag.
Heidi Høgelid Mayi

Heidi Høgelid Mayi

Heidi er psykologspesialist med variert og bred erfaring fra arbeid med spedbarn, barn og ungdom og deres familier. Jobber for tiden i egen psykologpraksis kombinert med midlertidige oppdrag i blant annet Spesialisthelsetjenesten.

Circle of security modellen og forståelsesrammen som den hviler på har lenge vært en viktig faglig plattform for henne. Foruten i veiledning og terapeutisk endringsarbeid med foreldre, opplever hun at COS-modellen har stor nytteverdi i alt relasjonelt arbeid, samt i individualsamtaler med både ungdom og voksne.

Line Marie Warholm

Line Marie Warholm

Line Marie Warholm er psykologspesialist og psykoanalytiker, forfatter av boken «Foreldrerevolusjonen – Fire veier til robuste barn» og fast spaltist i Aftenposten. Hun har bakgrunn fra barne- og ungdomspsykiatrien og familievernet, fra psykisk helsevern for voksne og sikkerhetspsykiatri, fra privat praksis og fra arbeid som fagkyndig meddommer i tingretten.