Vårt psykolognettverk - Tilknytningspsykologene
18108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18108,bridge-core-3.1.3,cookies-not-set,sensei-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Vårt psykolognettverk

Vi samarbeider med et knippe dyktige mennesker. Det er inspirerende kollegaer som vi skriver bøker sammen med, andre gir COS I veiledning, COS P Fidelity Coaching og holder foredrag.  Flere av psykologene driver privatpraksis og tar i mot familier som trenger bistand.

Vårt nettverk kan det leses mer om under.

Medforfattere

Guro 1-kopi

Guro Øiestad

Psykologspesialist

Guro Øiestad er spesialist i klinisk voksenpsykologi, og førstelektor ved Psykologisk institutt, Universitet i Oslo. Hun er medforfatter til bøkene «Se barnet innenfra» og «Se eleven innenfra». Hun har også gitt ut flere andre bøker, blant annet «Selvfølelsen hos barn og unge». Guro har i mange år holdt kurs og foredrag om kommunikasjon, tilknytning og relasjonsarbeid for skole og barnehage, og for arbeidslivet forøvrig.

Skjermbilde 2020-01-20 kl. 09.35.59

Lars Smith

Professor emeritus

Lars Smith, som er professor emeritus ved Psykologisk institutt, Universitetet i Oslo, var en av pionerene i norsk spedbarnspsykologi og har publisert bredt innenfor feltet utviklingspsykologi. Han er medforfatter på boken «Mikroseparasjoner» og to-binds-verket «Barn og relasjonsbrudd; Makroseparasjoner (bind 1) og Mikroseparasjoner (bind 2)».

Veiledere COS Intervention

anjabilde

Anja Gundersen

Psykologspesialist

Psykologspesialist Anja Gundersen har klinisk erfaring med både COS I og COS P. Hun har jobbet mye med familier i risiko bl.a. Ahus Bup Nedre Romerike og nå ved Alternativ til Vold (ATV). Men hun har også en interesse for forebyggende psykologi.

Aaslaug-bilde-Cosi

Aaslaug Marie Tønseth 

Psykologspesialist

Aaslaug Marie Tønseth er psykologspesialist og arbeider ved Abup Sørlandet sykehus, sped – og småbarnsteamet og ved R-BUP Øst og Sør som gruppeleder for videreutdanning i sped – og småbarns psykiske helse. Hun har lang erfaring med arbeid med både COS I og COS P.

Hilde

Hilde Melsom

Psykologspesialist

Hilde Melsom har lenge jobbet med COS I og er psykolog med spesialitet i klinisk barne- og ungdomspsykologi. Hun har  privatpraksis i psykologfelleskapet PsykologSpesialistene. Hun har erfaring fra arbeidet i sykehus, BUP og spedbarnevernet (Aline barnevernsenter). Var tidligere i spedbarnsnettverket ved RBUP. Der har hun arbeidet med undervisning og veiledning i Circle of Security og mindfulness (MBSR).

IMG_9707

Astri Lindberg

Psykologspesialist

Astri Lindberg har arbeidet med COS I og COS P. Astri Lindberg er psykologspesialist og jobber for tiden som privatpraktiserende psykolog. Hun har inntil nylig vært tilknyttet Spedbarnsnettverket i RBUP hvor hun blant annet har jobbet med undervisning og veiledning i metoden CIrcle of Security (COS). Hun har tidligere arbeidet både ved Aline spedbarnsenter og Nic Waals Institutt, Hun har var involvert i RBUPs implementering av Edinburgh-metoden. Hun er også utdannet mindfulness-instruktør fra Institute for mindfulness-based Approaches (IMA), og sammen med andre instruktører ar hun holdt kurs i metoden på RBUP.

20597219_1420954097988377_7273642897967227082_n

Hanne Hjelle Wisbech

Psykologspesialist

Theresa Nordstrand Jensen 

Psykologspesialist

10297560_702920576435687_3103765040682620068_n

Monica Døli

Psykologspesialist

Foredragsholdere Se Barnehagebarnet Innenfra og Se Eleven Innenfra

MarieMidtsund

Marie Midtsund

Psykologspesialist

Marie har bred erfaring fra møter med både barn og voksne i ulike deler av spesialisthelsetjenesten. De siste årene har hun jobbet både i kommunehelsetjenesten i Aukra Kommune med forebyggende arbeid for barn og unge, og i sin egen private virksomhet i Molde, med både undervisning, veiledning og klinisk praksis. Marie har i lang tid undervist voksne som jobber med barn, i forståelsen av barns utvikling, trygghetsbehov og i erkjennelsen alle barns behov for trygghet for å kunne lære og utvikle seg. Hun brenner spesielt for de som ikke alltid vekker den umiddelbare godfølelsen i mange, det være seg gutter med voldsproblematikk eller tenåringen under ombygging.

Foredragsholdere Se Barnehagebarnet Innenfra

anjabilde

Anja Gundersen

Psykologspesialist

Psykologspesialist Anja Gundersen har klinisk erfaring med både COS I og COS P. Hun har jobbet mye med familier i risiko bl.a. Ahus Bup Nedre Romerike og nå ved Alternativ til Vold (ATV). Men hun har også en interesse for forebyggende psykologi har blir mye brukt i vårt arbeid med tilknytnings-baserte arbeide med barnehage og skole.

IMG_20180810_145937

Silje Bjørnstad

Psykolog

Psykolog Silje Bjørnstad er til daglig knyttet til Kommunehelsetjenesten i Lørenskog. Hun har lang erfaring med tilknytningsbasert arbeid med både familier (også med ulik kulturbakgrunn) barnehage- og skolepersonell.