SEI - 2023 - Brukerveiledning - Tilknytningspsykologene
27248
page-template-default,page,page-id-27248,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

En Tilknytningspsykologene og folkOm produksjon ©

BRUKERVEILEDNING

Du vil få mest ut av programmet ved å følge brukerveiledningen.

PROGRAMMETS INNHOLD

FILM: Filmene omhandler ulike temaer som er knyttet til relasjonen mellom lærer og elev. De inneholder både kunnskap fra forskning og eksempler fra hverdagen. I disse filmene blir elevens opplevelse, lærerens opplevelse, og det som utspiller seg imellom disse, synliggjort. De som deltar i filmene er fem skoleansatte: Øystein, Karianne, Eddy, Veronika og Henriette, og to psykologspesialister: Ida Brandtzæg og Stig Torsteinson.

 

GRAFIKK: Programmet inneholder den grafiske illustrasjonen Behovstriangelet

 

OPPGAVER OG AKTIVITETER: Etter hvert kapittel vil du finne problemstillinger som egner seg for bearbeiding av stoffet. Du vil også finne forslag til konkrete øvelser.

 

GJENNOMFØRING AV PROGRAMMET

Følg programmet, og hold fokus. Om dere ser programmet i en gruppe, anbefaler vi at gruppen ikke overskrider seks personer. Dette fordi vi ønsker at alle skal få en mulighet til å reflektere over innholdet. Om du ser programmet alene, anbefaler vi at du avtaler et møte med en eller flere kollegaer…..