PEMA - Tilknytningspsykologene
18576
page-template-default,page,page-id-18576,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

PEMA

Parental Embodied

Mentalizing

Assessment (PEMA™)

 

Intensive Training Program for

Professionals Working with

Infants and Parents

07. – 10. juni 2022 – ONLINE på ZOOM

 

Tirs-tors: 09.00-15.30 og fre: 09.00-13.00

PEMA trening med Phd Dana Shai, utvikler av PEM™ og PEMA™

 

Dana Shai fakultetsmedlem av Academic College of Tel Aviv og leder av the Study of Early Emotional Development (SEED) Center.

 

Dr Dana Shai er en anerkjent forsker innen utviklingspsykologi og har utviklet kodesystemet PEM og vurderingsskalaen PEMA. Hun har over en ti-års periode publisert en rekke artikler og holdt flere treninger blant annet i samarbeid med Anna Freud senteret i London. I tillegg har hun holdt en rekke foredrag om PEM og PEMA på en rekke internasjonale kongresser.

Programoversikt

 

Intervensjonsprogrammet PEM fremmer positiv utvikling i barnet basert på vurderingsinstrumentet PEMA. PEMA fokuserer på det kroppslige, non-verbale samspillet mellom foreldre og barn.

 

PEMA er et instrument som vurderer risiko- og beskyttende faktorer i foreldre-barn dyaden (0-2 år).

PEM bygger på over ti år med forskning. Klinikere som går dette kurset vil lære å bruke denne kunnskapen i møte med foreldre og barn.

 

Under kurset vil vi bruker videoeksempler for å utforske sentrale trekk ved det non-verbale samspillet.

Under kurset vil vi lære om sammenhengen mellom det non-verbale samspillet og innvirkningen dette har på barnets utvikling.

Programmets mål

 

  • Introduksjon av teori og forskning som ligger til grunn for PEM og PEMA
  • Utforske og identifisere teorien ogspråket knyttet til det non- verbale og kroppslige samspillet som ligger til grunn for PEMA
  • Lære skritt for skritt prosesser i å identifisere beskyttende og risikofaktorer i foreldre – barn dyaden.

Hvem kan delta

 

Alle som arbeider med små barn og familier og/eller som ønsker å lære mer om det kroppslige og nonverbale samspillet. Psykologer, helsesykepleiere, barnevernspedagoger, familieterapeuter, leger osv.

Påmelding og pris

 

For påmelding, trykk HER. Kurset koster 13.900,-.

For mer informasjon: post@tilknytningspsykologene.no