Moderne tilknytningspsykologi - Tilknytningspsykologene
131
page-template-default,page,page-id-131,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

Moderne tilknytningspsykologi

tilknytnings

Innhold

Foredraget bygger på boken Mikroseparasjoner og gir en oppdatert innføring i ny forskning og hva som er de moderne persepktivene i tilknytningsteori. Vi viser hvordan studiene av mikrosamspillet har gitt oss økt forståelse av prosessene tilgrunn for de ulike tilkntyningskvalitetene. Morderne tilknytningspsykologi har også fokus på det mentale foreldreskapet og mentalisering er derfor et sentralt begrep. Foredraget gir innføring i de ulike tilknytingstrategiene og det legges spesielt vekt på desorganisert tilknytning som representerer betydelig risiko for senere psykopatologi utvikling. Det vises filmer for illusrasjon og vi deler våre kliniske erfaringer.

Kurs

Opplæringsvirksomhet i gjennom kursvirksomhet og presentasjoner på konferanser holdes av Ida Brandtzæg og Stig Torsteinson. Ønsker du å være medarrangør for et nytt «Moderne tilknytningspsykologi» kurs, ta gjerne kontakt.