COS - Medlemssider - Tilknytningspsykologene
19404
page-template-default,page,page-id-19404,bridge-core-3.1.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

COS – Medlemssider

Når du har fullført firedagers COS Parenting kurs vil du få tilgang til medlemsidene hos Circle of Security. På medlemsidene finner du alt av materiell på forskjellig språk og dette kan brukes istedenfor DVD’en du fikk da du avsluttet kurset ditt. 

Hvis du ikke får tilsendt en mail etter endt kurs med passord, må du be om å få tilsendt nytt passord ved å trykke på lenken under her. Da er det viktig at du skriver inn den samme mailadressen som du brukte ved registrering av kursplass for at det skal være mulig å finne deg i systemet.

Hvis du har fått tilsendt passord og vil forsøke å logg deg inn, følg linken under her. Også her er det viktig du bruker den mailadressen du benyttet ved registrering av kursplass, som også er den samme mailadressen du har fått tilsendt passord på.

Hvis du avsluttet kurset ditt for flere år siden og enten ikke husker hvilket passord du benyttet eller hvis du har skiftet mailadresse og trenger å få opprettet en bruker for første gang med en annen mailadresse enn den du opprinnelig var registrert med, send en mail til Circle of Security (på engelsk) ved å trykke på linken i knappen under.

Hvis du får beskjed om at din konto ikke eksisterer når du forsøker å be om nytt passord, send en mail til Circle of Security på engelsk med navnet ditt, mailadressen du var registrert på kurs med, kurssted og kursdato samt kursbevis, så vil de finne deg i systemet og gi deg tilgang.

Hvis du ikke får passordet ditt til å fungere, ikke får tilgang, har en mailadresse som ikke fungerer eller ikke vet helt hvordan du skal gå frem for å få tilgang il medlemsidene, send oss en mail, så skal vi hjelpe deg.