COS - Medlemssider - Tilknytningspsykologene
19404
page-template-default,page,page-id-19404,bridge-core-3.1.3,cookies-not-set,sensei-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

COS – Medlemssider

Når du har fullført firedagers COS Parenting kurs vil du få tilgang til medlemsidene hos Circle of Security. På medlemsidene finner du alt av materiell på forskjellig språk.

Det tar normalt omtrent to uker etter endt kurs før du først får tilsendt kontrakt. Det er Circle of Security som sender ut denne kontrakten og den sendes ut til den mailadressen du var påmeldt kurset med. Mailen med kontrakt sendes ut fra Adobe Acrobat Sign fra denne mailadressen: adobesign@adobesign.com, og mange mailservere tror derfor den er spam. Se etter mailen i både innboks og spammail.

Etter at kontrakten er signert vil du få tilsendt mail med innloggingsdetaljer, også dette fra Circle of Security.

 

Hvis du ikke finner mailen med kontrakt eller mailen med innloggingsdetaljer i verken innboks eller spammail kan du sende en mail til Kristine hos Circle of Security som sender dette ut. Hennes mailadresse er: kristine@circleofsecurityinternational.com. Husk å skrive på engelsk til henne!

Hvis du har mistet passordet til medlemssidene til Circle of Security, kan du be om å få tilsendt nytt passord ved å trykke på lenken under her. Da er det viktig at du skriver inn den samme mailadressen som du brukte ved registrering av kursplass for at det skal være mulig å finne deg i systemet.

Hvis du har fått tilsendt passord og vil forsøke å logg deg inn, følg linken under her. Også her er det viktig du bruker den mailadressen du benyttet ved registrering av kursplass, som også er den samme mailadressen du har fått tilsendt passord på.

Hvis du avsluttet kurset ditt for flere år siden og enten ikke husker hvilket passord du benyttet eller hvis du har skiftet mailadresse og trenger å få opprettet en bruker for første gang med en annen mailadresse enn den du opprinnelig var registrert med, send en mail til Circle of Security (på engelsk) ved å trykke på linken i knappen under.

Hvis du får beskjed om at din konto ikke eksisterer når du forsøker å be om nytt passord, send en mail til Circle of Security på engelsk med navnet ditt, mailadressen du var registrert på kurs med, kurssted og kursdato samt kursbevis, så vil de finne deg i systemet og gi deg tilgang.

Hvis du ikke får passordet ditt til å fungere, ikke får tilgang, har en mailadresse som ikke fungerer eller ikke vet helt hvordan du skal gå frem for å få tilgang il medlemsidene, send oss en mail, så skal vi hjelpe deg.